هشتمین دوره مسابقه تریبون در ایستگاه دانشگاه علم و فرهنگ

تریبون یک کارگاه آموزشی سه‌روزه و یک مسابقه مهارت سخنوری و فن بیان است که با ایجاد چالش جذاب سخنرانی در مقابل صدها مخاطب و رقابت با دیگر علاقه‌مندان به این حوزه، بازدهی آموزش را بالا برده و افراد را تشویق می‌کند تا با شرکت در مسابقه، سطح کیفی مهارت سخنوری خود را بیازمایند. در این مسابقه بیش از 1200 شرکت کننده در سطح دانشجویی و دانش آموزی شرکت کردند.

در همین راستا کارگاه تجربه سخنرانی تعدادی از شرکت کنندگان طی مدت سه روز در دانشگاه علم و فرهنگ، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه امیر کبیر و دانشگاه تهران تشکیل گردید. در این کارگاه سخنرانی تریبون، هر یک از افراد شرکت‌کننده سخنرانی 3 دقیقه‌ای تمرینی (بدون اسلاید) ارائه کرده و چندین بار در برابر دیگران ارائه دادند. پس از ارائه هر فرد، مربی (منتور) حاضر در کارگاه نقاط مثبت و منفی را به او گوشزد نمود تا هرکس بتواند متوجه اشتباهات رایج سخنرانی خود و دیگران شود.